Snart er høsten her

Sist oppdatert: 24 august 2020.

Men fremdeles er det faktisk sommer, både i følge den astronomiske kalenderen som skiller sommer og høst ved høstjevndøgn, og i følge meterologene som bruker døgnmiddeltemperatur over 10 grader som mål på sommer. Det må vi regne med at det fremdeles er i store deler av landet.

Mange av oss håpet lenge på at høsten skulle komme med mer normale tilstander, men som vi alle har skjønt kan det fremdeles ta litt tid. Vi må fortsatt holde avstand og slite stolen på hjemmekontoret for å bidra til kontroll på pandemien.

Illustrasjonsbilde. Foto: Depositphoto.

Vi i Selvhjelp Norge har mange aktiviteter på blokka. Noen av dem er arrangementer du ser i dette nyhetsbrevet og du er mer enn velkommen til å delta! Flere arrangementer er planlagt som fysiske møter. Vi vil selvsagt følge myndighetenes råd og retningslinjer vedr. covid-19 (koronavirus) ved avvikling av de fysiske arrangementene. Noen aktiviteter kan imidlertid bli gjort om til digitale arrangementer avhengig av antall påmeldte og utviklingen utover høsten.

Vi håper at sommerferien har ladet batteriene hos deg og dine og at det er engasjement for selvhjelparbeidet der ute. Vi er klare! Er du?

Lurer du på hvordan du skal komme i gang? Trenger du opplæring i igangsetting av selvhjelpsgrupper eller en å spille ball med? Kontakt ditt nærmeste distriktskontor!

Del på sosiale medier
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial