Selvhjelpsgrupper for pårørende

Sist oppdatert: 13 august 2021.

10. august arrangerte vi, sammen med LINK-ene i Norge, et møte rettet mot pårørende. Vi har også lagt til rette for selvhjelpsgrupper for pårørende i etterkant av møtet.

Hvis du ønsker i å delta i en gruppe sammen med andre pårørende, kan du MELDE DIN INTERESSE HER. Det er uforpliktende og du vil bli kontaktet etter at skjemaet er sendt inn. Du kan melde interesse for deltakelse i en gruppe der man møtes fysisk eller en digital gruppe på nett.

Selvhjelp Norge samarbeider med LINK-ene i Norge om dette og det er LINK-ene som er de lokale aktørene som setter i gang gruppene.

Vil du snakke med oss om pårørendearbeid?

Lurer du på noe er det bare å ta kontakt med oss i Selvhjelp Norge eller LINK Bergen og omegn som administrerer oppstarten av de digitale selvhjelpsgrupper. 

Vi samarbeider gjerne med pårørendesentre, frivillige organisasjoner og kommuner som legger til rette for pårørendearbeid. Ta kontakt!

Nytt møte 8. februar 2022 

Vi planlegger et nytt møte 8. februar 2022 kl. 17.30-19.30 hvor vi får høre flere erfaringer, også fra grupper som starter opp etter dette møtet. Vi bygger videre på nettverket og vil gjøre det mulig for flere å delta i pårørendegrupper. Abonner på vårt nyhetsbrev så får du nærmere informasjon over nyttår.

Å være med i selvhjelpsgruppe med andre pårørende har bidratt til at jeg kunne være litt mer meg selv. Et pustehull, et sted som er mitt og hvor jeg fikk styrke til det jeg sto i hjemme.

Del på sosiale medier
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial