Nettsted:prolar.no Telefon:
33 36 95 50
Besøksadresse
Stensarmen 3
Tønsberg
Postadresse
Pb. 1206 Trudvang
3105 Tønsberg

LAR-Nett Norge

Nasjonal interesseorganisasjon for oss i LAR

LAR-Nett Norge (LNN) er den nasjonale interesseorganisasjonen for oss som er i legemiddelassistert rehabilitering (LAR) Vi har som mål å bevisstgjøre LAR-brukere deres muligheter og rettigheter. Vi ønsker å gi LAR-brukere et ansikt, og vise at vi er resurssterke. Vi kan og vi vil! Vi vil påvirke de avgjørelsene som fattes i de politiske og faglige miljøene, lokalt og nasjonalt.

Vi er i 2015 over 7000 brukere av LAR-medisinene Metadon, Subutex og Suboxone i Norge og antallet LAR-brukere kommer til å stige også i årene fremover. For å få innflytelse på hvordan LAR som behandlingstilbud skal utvikle seg i Norge, er det viktig at vi samler oss og står sammen.

LAR-Nett Norge har i rekordfart vokst til å snart telle 2400 registrerte medlemmer og er den største LAR-organisasjonen. Vi er derfor en brukerorganisasjon med stor innflytelse. Administrasjonen ligger i Tønsberg. Vi har etablert mange lokalkontorer og har flere kontaktpersoner rundt om i landet. På sikt ønsker vi å dekke hele landet. LNN er en frivillig og politisk uavhengig organisasjon. Vi har et demokratisk valgt styre og alle våre aktive medarbeidere er selv i legemiddelassistert rehabilitering.

For å etablere en handlekraftig organisasjon, trenger vi flere engasjerte medlemmer. Hvis du er LAR-bruker, pårørende eller fag- person oppfordrer vi DEG til å melde deg inn! Vi har også et diskusjons forum på Facebook og en hjemmeside www.larnett.no.

Tidsskriftet «LARposten» sendes GRATIS til alle medlemmer i diskret konvolutt fire ganger i året. Vi sender ut en faktura til støttemedlemmer en gang i året, der de som ønsker det kan betale inn et beløp de selv bestemmer.

 

I januar 2018 slo proLAR og LNN seg sammen til en stor organisasjon. De vil om kort tid begynne arbeidet med å lage en ny profil til nett og sosiale medier.
Enn så lenge finner dere kontaktinfo om dem på proLAR sine nettsider.

Del på sosiale medier
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial