Podkaster

Sist oppdatert: 17 juli 2020.

Det finnes en mengde spennende og interessante podkaster. Her er noen forslag som sorterer under temaet psykisk helse. Lenkene til podkastene er bare forslag til ett sted du kan finne dem. Du finner de fleste der slikt ligger.

Psykologen/NRK

Psykolog Egon Hagen snakker rett fra levra. Korte episoder, mange temaer.

Hør Psykologen her.

Pia og psyken

Et dypdykk inn i menneskers psyke med Pia Pedersen, kari Anne Vrabel og Finn Skårderud.

Hør Pia og psyken her.

Hverdagspsyken

En podcast som setter ord på de tabubelagte temaene alle tenker og føler på, men som ingen snakker om.

Hør Hverdagspsyken her.

Siri

Om verdier, følelser, gleding, relasjoner og alt annet som er viktig for at vi kan mestre livet og være rimelig lykkelige.

Hør Siri her.

Sinnsyn

Psykolog Sindre Rishold Liverød har et mål om å si noe nytt om ting du har tenkt på før eller noe selvfølgelig om noe du aldri har tenkt på før.

Hør sinnsyn her.

KoppKaffe

En dagleg podcast. I første rekke for alkoholikere, men egentlig like mye for andre som kan kjenne seg igjen i "Sånn var det før, så skjedde det noe, og sånn er det nå".

Hør KoppKaffe her

Åpen journal

I denne podkasten møter du ekteparet Katarina Flatland (programleder og 70 prosent lege) og Harald Dobloug (100 prosent lege) og får høre historier om deres utfordringer i hverdagsliv og arbeidsliv. I tillegg til at du kan risikere å lære ett og annet om din egen og andres helse.

Gå til Åpen journal

Guro og Guru

Guro Tvedten (45) er journalist og nysgjerrigper. Caspar Seip (68) er terapeut og livsoptimist. Sammen diskuterer de hvorfor livet blir som det blir og hvordan vi håndterer det.

Gå til Guro og Guru

Psykologlunsj

Møt psykologene Tommy Mangerud, Jonas Vaag og Jan-Ole Hesselberg til en uformell lunsjprat om psykologi. Hvorfor skal vi være glad for at vi har fordommer? Hvordan kan botox brukes i behandling av depresjon? Og hva i all verden er egentlig IQ?

Gå til Psykologlunsj

Hos Peder

Psykolog Peder Kjøs møter mennesker som på hver sin måte trenger hjelp til å takle livets utfordringer.

Gå til Hos Peder

Erfaringspodden

Erfaringspodden gir deg intervjuer, kunnskap, toppmøter og påfyll fra Erfaringskompetanse - Nasjonalt senter for erfaringskompetanse innen psykisk helse.

Gå til Erfaringspodden

Se hva vi har av andre artikler og innspill i disse tider.

Del på sosiale medier
Facebook
Twitter
LinkedIn
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial