Julehilsen fra Selvhjelp Norge

Sist oppdatert: 15 desember 2020.

Vi tror på evnen til å hente ut ressurser i seg selv når det stormer. Nå er det viktigere enn noen gang. Vi har derfor jobbet på spreng i år for å gjøre kunnskap om selvhjelp enda mer tilgjengelig.

På nyåret vil dere få en enda bedre oversikt over verktøy og metoder for å møte det som skjer i livet, på våre nettsider. Dere vil blant annet se eksempler på digitale selvhjelpsgrupper og få tips til hvordan grupper kan komme i gang. Forhåpentligvis vil det inspirere til oppstart av flere grupper, også fysiske. For det er stort behov for begge typer.

I dette annerledes-året finner vi glede i at Covid-19 ikke stopper engasjement. Vi har vært så heldige å hatt mange deltakere på kurs og nettverksmøter. Det har primært vært på internett, men både fagpersoner og privatpersoner har deltatt.

Neste år går vi for enda flere møteplasser, for kjernen i vårt arbeid er jo at vi tror på at vi styrker hverandre ved å dele erfaringer og kunnskap. Vi ønsker både bedre samarbeid med fagpersoner og innspill fra privatpersoner i 2021 – og håper du vil bidra.


Illustrasjonsfoto: Depositphotos
Del på sosiale medier
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial