Gode opplevelser på Arendalsuka

Sist oppdatert: 15 november 2019.

Arendalsuka arrangeres hvert år i uke 33 og var også denne gang en maurtue av mennesker, stands og arrangementer. Selvhjelp Norge deltok med egen stand hele uka og fikk del i mange gode samtaler og en ny mulighet til å spre kunnskap om selvorganisert selvhjelp til potensielt 75.000 besøkende.

Vår intensjon med deltakelsen var å komme ut med kunnskap om selvorganisert selvhjelp og å komme i kontakt med organisasjoner og aktører som ønsker å drive selvhjelpsarbeid lokalt.

Arrangøren sier dette om de som deltok med stand:

"Vi vil spesielt takke dere som har stått på stands og deltatt i arrangementer der dere har delt kunnskap og synspunkter. Uten dere - ingen Arendalsuka! Tusen takk også til alle dere som har besøkt Arendalsuka i år."

Mange interesserte

Vår stand var plassert midt i smørøyet på Kanalplassen og vi hadde en jevn strøm av besøkende gjennom hele uka. Det var folk i alle aldersgrupper: barn, ungdom, voksne og eldre. En god blanding av privatpersoner og fagfolk fra mange områder: helsevesen og utdanning, politikk, kommunal og offentlig forvaltning, frivillighet og arbeidsliv.

Mange ungdommer var interessert. De har et reflektert forhold til egen psykisk helse og er derfor åpne, og interessert i selvhjelp. En del av de som kom innom hadde hørt om oss fra før. De ønsket å diskutere selvhjelp og lære mer. Noen hadde egne erfaringer med at selvhjelpsgrupper har stor verdi.


.

Fornøyd med deltakelsen

Bakerst f.v.: Anne Grete Tandberg, Hege Levidatter Hansen, Erna Mjormoen, Kari Fløttum

Dette sier våre kolleger om uka: - Vi dro alle hjem full av gode opplevelser. Det viktigste vi satt igjen med var alle de gode samtalene fra standen - både personlige historier og det faglige spennet har beriket oss som var tilstede. Takk til alle de som var innom oss!

Interessert i lokalt selvhjelpsarbeid?

Traff du oss ikke på Arendalsuka, men ønsker å snakke med oss om lokalt selvhjelpsarbeid, ta kontakt med et distriktskontor nær deg!.

Fakta om Arendalsuka

Arendalsuka skal være en årlig nasjonal arena hvor aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og folk, for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid.

Arendalsuka er partipolitisk uavhengig, og har som mål å styrke troen på politikk og politisk debatt. Arendalsuka vil på denne måten bidra til å styrke kraften i vårt levende demokrati.

Del på sosiale medier
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial