Det første selvhjelpswebinaret ble en knallsuksess!

Sist oppdatert: 14 oktober 2021.

Av: Astrid Steen Johansen, Selvhjelp Norge 

Søndag 10. oktober hadde flere hundre fra fjern og nær koblet seg på vårt webinar med et ønske om å øke sin kunnskap om selvhjelp og relasjoner – verdien av å dele egne vanskeligheter. 
 
Vi i Selvhjelp Norge er svært fornøyd med deltakelsen og engasjementet på webinaret, og vil gjerne takke Marco og Francois Elsafadi for gode innlegg og refleksjoner sammen med Marie fra LINK Trondheim og Janette fra LINK Bergen. Det er i skrivende stund tett på 1.000 avspillinger på webinaret, så det er tydelig at temaet er relevant og at kompetansen som tilgjengeliggjøres tilfører noe nytt for mange. Engasjementet viser at Selvhjelp Norges arbeid er relevant for et bredt publikum. Vi ønsker å arbeide videre med fagområdet, og oppfordrer alle som er interesserte til å ta kontakt for å undersøke om det finnes muligheter for samarbeid i ditt lokalområdet.  

Selvhjelp Norge vil fortsette å tilby digitale og fysiske møter i løpet av høsten, og anbefaler alle til å ta en titt på selvhjelp.no for å få en oversikt over kommende aktiviteter

Tenker du at du selv har lyst til å delta i en selvhjelpsgruppe så kan du melde deg på her

Selvhjelp Norge har gode erfaringer med både det å arrangere kurs og konferanser, samt det å jobbe samfunnsrettet ved å spre kunnskap om selvhjelp og selvstyrte selvhjelpsgrupper, og jobbe for å endre holdninger om psykisk helse. 

Del på sosiale medier
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial